mRNA-injeksjoner reduserer antall bifidobakterier i tarmen

  • Skrevet av Margit Vea
  • 16. mars 2023

Mangel på bifidobakterier i tarmen er kritisk for helsa. Studier viser at koronavaksiner bidrar til at vi mister disse viktige bakteriene.

Da forsker Sabine Hazan presenterte dataene som viser at koronainjeksjonene påvirker mikrobiomet, ved at de reduserer antall bifidobakterier i tarmen, vant hun en pris for sin forskning. Representanter fra legemiddelindustrien sa da følgende: «Forferdelig studie som kommer til å fremme vaksineskepsis.»

Sabine Hazan skrev da følgende på twitter: «Virkelig!!! Skal jeg stoppe forskningen fordi det påvirker en aksjekurs?». Ingen ønsker å være den som rister i bikuben, men når dataen taler, må vi være oppmerksomme. Spør meg hvorfor disse dataene ikke er publisert ennå »

Virus penetrerer gjennom tarmveggen på grunn av tap av bifidobakterier. Personer som har høye nivåer av bifidobakterier ble ikke påvirket. Vaksiner ser de forårsaket imidlertid tap av bifidobakterier.

Lave nivåer av bifidobakterier har også vært knyttet til alvorlig SARS-CoV-2-infeksjon, inflammatorisk tarmsykdom, Clostridioides diffícile -infeksjon, fedme og aldring.
Fremtidige studier vil være nødvendig for å kartlegge tidsforløpet av denne reduksjonen i bifidobakterier, dens innvirkning på menneskers helse, og hvorvidt lignende funn er registrert med bruk av andre vaksiner.

Det var nettopp spørsmålet om hvorvidt vaksiner har effekt på mikrobiomet, jeg stilte i en kronikk i Stavanger Aftenblad, juni 2019. Jeg ble da angrepet fra flere hold,  skjelt ut av blant annet Sveinung Stensland. Jeg fikk ikke bruke tilsvarsretten, verken i Stavanger Aftenblad, eller Haugesunds Avis, sistnevnte etter 5 innlegg. Jeg la inn svaret jeg ikke fikk inn i avisene på min egen nettside, og forunderlig nok trykket Haugesunds Avis, som det sjette motsvaret, en kommentar på dette innlegget på bloggen min jeg ikke fikk inn i avisen.
Siden den saken har jeg ikke fått noen av mine innsendte kronikker og innlegg på trykk i disse avisene.

Her er en forskningsartikkelen om reduksjon av bifidobakterier hos pasienter med Sars-cov-2 infeksjon.

 

Vil du støtte arbeidet mitt?
Vipps: 792562

Likte du artikkelen? Ikke glem å del