Tapas i en fart

  • Superenkel
  • 1

Tapas synes barna er kjekt å lage, og flott og ha med på tur. Forslagene her er fine og ha med på tur.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Del pærene i 8 eller skjær melonen i to og skrap ut kjernene med skje.

  2. Skjær 8 små båter av melonen og skjær bort skrellet. Dere må gjerne lage mindre biter om dere synes det er lettere å spise.

  3. Rull en skinke rundt hver melonbåt eller bit. Fest skinken med en cocktailpinne.

  4. Ta en coctailpinne og tre først på en tomat, en ostekult, en bit spekepølse og litt basilikum.

  5. Legg på fat eller i en boks hvis dere skal på tur, og hell over litt olivenolje

  6. Hold det kaldt til dere skal spise herligheten.

Norske jordbær smaker godt både til spekeskinken og til mozarellaosten. Passer også som forett!

 

KJØKKENPATRULJEN - PROGRAM 3 DEL 1v2

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del