Tapas i en fart

  • 1

Thea og Sofia er med og lager tapas i episode 3 som sendes onsdag 16 desember på Matkanalen.tv. Her får dere noen forslag til hva dere kan bruke når dere ønsker å lage enkel tapasmat.

2 pærer eller ½ middels stor melon

8 spekeskinker

12 små tomater, cherrytomater

12 små mozarellakuler

12 små sneier med spekepølse hvis dere vil

noen blader basilikum

1 ss olivenolje

Slik gjør dere:

  1. Del pærene i 8 eller skjær melonen i to og skrap ut kjernene med skje.
  2. Skjær 8 små båter av melonen og skjær bort skrellet. Dere må gjerne lage mindre biter om dere synes det er lettere å spise.
  3. Rull en skinke rundt hver melonbåt eller bit. Fest skinken med en cocktailpinne.
  4. Ta en coctailpinne og tre først på en tomat, en ostekult, en bit spekepølse og litt basilikum.
  5. Legg på fat eller i en boks hvis dere skal på tur, og hell over litt olivenolje
  6. Hold det kaldt til dere skal spise herligheten.
KJØKKENPATRULJEN - PROGRAM 3 DEL 1v2

Godt i matpakka!

Tips:

  • Norske jordbær smaker godt både til spekeskinken og til mozarellaosten. Passer også som forett!

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del