Tapas i en fart
Tapas synes barna er kjekt å lage, og flott og ha med på tur. Forslagene her er fine og ha med på tur.
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Del pærene i 8 eller skjær melonen i to og skrap ut kjernene med skje.
-
Skjær 8 små båter av melonen og skjær bort skrellet. Dere må gjerne lage mindre biter om dere synes det er lettere å spise.
-
Rull en skinke rundt hver melonbåt eller bit. Fest skinken med en cocktailpinne.
-
Ta en coctailpinne og tre først på en tomat, en ostekult, en bit spekepølse og litt basilikum.
-
Legg på fat eller i en boks hvis dere skal på tur, og hell over litt olivenolje
-
Hold det kaldt til dere skal spise herligheten.
Norske jordbær smaker godt både til spekeskinken og til mozarellaosten. Passer også som forett!

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!