Sjokoladekjeks, melke- og glutenfri
Nydelige kjeks som er superraske å lage og hyggelig å servere gjester som kommer overraskende på sommerbesøk. Passer også godt til is.
Ingredienser
Slik gjør du det
- Sett ovnen på 170 grader.
- Hakk valnøttene og sett til side.
- Rør sammen resten av ingrediensen i en kjøkkenmaskin, eller bruk en rørespade.
- Tilsett valnøtter og bland godt. Ha i mer mandelmel om du synes røren er for rennende. Den skal ikke være for fast, men kunne legges med skje på stekebrettet.
- Kle to stekeplater med bakepapir.
- Bruk en skje, og legg passe mengde deig/røre på papiret. Pass på at det er litt plass mellom hver kjeks.
- Stek kjeksen midt i ovnen i 8-10 minutter. Steketid avhenger av hvor tykk kjeksen er.
Hvis du bruker Thermomix, så hakker du først valnøttene på hastighet 5. Deretter har du resten av ingrediensene i miksebollen og setter maskinen i deigmodus når du rører det sammen.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!