Sjokoladekjeks, melke- og glutenfri

  • 10 min
  • 20 min
  • Superenkel
  • 1

Nydelige kjeks som er superraske å lage og hyggelig å servere gjester som kommer overraskende på sommerbesøk. Passer også godt til is.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 170 grader.
  2. Hakk valnøttene og sett til side.
  3. Rør sammen resten av ingrediensen i en kjøkkenmaskin, eller bruk en rørespade.
  4. Tilsett valnøtter og bland godt. Ha i mer mandelmel om du synes røren er for rennende. Den skal ikke være for fast, men kunne legges med skje på stekebrettet.
  5. Kle to stekeplater med bakepapir.
  6. Bruk en skje, og legg passe mengde deig/røre på papiret. Pass på at det er litt plass mellom hver kjeks.
  7. Stek kjeksen midt i ovnen i 8-10 minutter. Steketid avhenger av hvor tykk kjeksen er.

Hvis du bruker Thermomix, så hakker du først valnøttene på hastighet 5. Deretter har du resten av ingrediensene i miksebollen og setter maskinen i deigmodus når du rører det sammen.

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del