Risboller

  • 20 min
  • Superenkel
  • 7

Risbollene til vår kursholder Signhild fra Bergen, går kjapt unna. regn med at du må lage dem noen ganger i løpet av jula.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Smelt kokosolje, smør og sjokolade på svak varme. Avkjøl noe.
  2. Pisk eggedosis av egg og sukker.
  3. Rør inn kaffe og kokos/smør/sjokoladeblandingen i eggedosisen.
  4. Ha i puffet ris og bland forsiktig. Tilsett til det blir en fin, ikke for tørr masse.
  5. Bruk en skje og fyll muffinsformer etter ønsket størrelse, og la bollene stivne før servering.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del