Pastasalat

  • Superenkel
  • 1

I denne hjemmelagede pastaen blandet jeg juice fra brennesle og spinat med emmermel. Du kan også tilsette en eggplomme. Har du ikke pastamaskin, kan du blande med og væske direkte på benken til du får en fast deig. La deigen hvile før du kjevler den ut og skjærer tagliatelle eller lager den pastaen som du ønsker deg.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Kok pastaskruene i godt saltet vann.

  2. Hell den over i et dørslag og skyll kaldt vann over for å stoppe kokeprosessen. La det renne godt av. Ha det over i en bolle.

  3. Skjær pærene i tynne skiver eller skjær dem i terninger. Ha dem i bollen.

  4. Tilsett salat.

  5. Skrell rødløken og skjær den i tynne ringer før du har dem i salaten.

  6. Grovhakk nøttene og dryss dem over.

  7. Riv eller skjær litt tykkere flak av parmesanosten og ha det over.

  8. Bland alt forsiktig og hell over eddik og olje.

  9. Spekeskinken kan du enten rive i mindre biter og rulle litt sammen og dandere den fint på toppen av serveringsbollen.

  10. Dryss ev. over nøtter og litt mer parmesan som pynt.

 

Margit Vea -Pasta ingredienser
Foto: Vincent Hansen – Matkanalen 2016

 

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del