Nøtte- og kokosmakroner

  • 15 min
  • 25 min
  • Superenkel
  • 1

Disse gluten- og melkefrie makronene har jeg bakt et par ganger nå i førjulstiden, og de har gått unna.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Mal hasselnøttene.

  2. Pisk eggehvitene lett sammen. Tilsett melis litt og litt og pisk til en seig masse.

  3. Rør inn vaniljefrø, kokosmasse og malte hasselnøtter.

  4. Sett topper av deig med spiseskje på en bakeplate kledd med bakepapir.
    Legg en hasselnøtt på hver kjeks.

  5. Stekes i ovn på 180 grader i ca 12-14 minutter. De kan gjerne være litt seige inni

  6. Avkjøles på rist

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del