Grønnkålchips
Grønnkålchips er enkelt og lage, og er ett veldig godt alternativ til snack.
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Det beste er å bruke hele blader. Skyll bladene godt i kaldt rennende vann.
-
Riv bladene i passe store biter og ha dem i en bolle.
-
Skrell, press og hakk hvitløken og ha den over grønnkålen.
-
Hell over olivenolje og sitron.
-
Ha i salt og pepper og kna det godt inn i bladene. Det er lov å bruke hendene.
-
Sett ovnen på 180 °C og varmluft, seller tørk dem i en Airdryer.
-
Legg bakepapir på stekebrettet og legg grønnkålen jevnt over. Bruk to stekebrett hvis grønnkålbladene overlapper hverandre.
-
La grønnkålchipsen steke i ca. 10 minutter.
-
Kålen blir ekstra sprø om du avkjøre på rist.
Prøv gjerne andre krydder. Tacosmak får du hvis du har i ½ ts malt spisskummin. ½ chili gir litt sterk chips. Paprika er det også mange som liker. Prøv dere frem!

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!