Barn kokkelerer på ferie i Toscana

  • 1

Innholdsrik sommerferie med mening! Bli med på matkurs tilrettelagt for hele familien på idylliske Monte Pozzali helt sør i Toscana og få inspirasjon til å lage smakfull og god hverdagsmat når dere er hjemme igjen.

Tidspunkt: 2 – 9 juli.

I samarbeid med Ravinala reiser, legger vi til rette for at hele familien, barna inkludert, får gode mat- og kulturopplevelser i Italia. Vi ønsker å gjøre dere fortrolig med den rike italienske matkulturen slik at dere kan overføre det dere lærer tilbake til hjemlige forhold. Det er matkurs for voksne og kokkekurs for barn og ellers mange hyggelige aktiviteter med gode råvarer i «sentrum». På kursene vil dere oppdage at det å lage god mat av naturlige og rene råvarer ikke er så vanskelig som dere kanskje trodde på forhånd.

I tillegg til matkurs skal vi i løpet av uken lage lunsj og middag sammen. Alle får lære å bake brød, og barna skal lage frokost til foreldrene sammen med Margit Vea og den lokale kokken. En ettermiddag blir det fest ved bassengkanten hvor vi skal nyte  hjemmelaget is barna har lagd, og selvfølgelig er grillfest også på programmet.
Jeg, Margit Vea , og en lokal kokk er med på alle samlinger og bidrar med faglig innhold i og rundt selve matlagingen.

Dere kan lese mer om turen og melde dere på her.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del