De kan ikke si at de ikke visste

  • Skrevet av Margit Vea
  • 15. juni 2021

Denne teksten har jeg ikke skrevet selv, jeg har fått den tilsendt av en bekjent som følger godt med på hva som foregår i verden i dag. 

Ansvarlige norske myndigheter, inkludert NRK, har ansvar for hele det Norske folk. Hvis de svikter sin plikt med det resultat at folk skades, invalidiseres og dør, så er det plikt-forsømmelse.

De kan ikke si at de ikke visste. De kan ikke skylde på WHO. De kan ikke si at Norge er forpliktet til å følge direktiver fra WHO eller noen andre. Deres plikt og ansvar er ovenfor det norske folk. De er valgt og ansatt for nettopp dette formålet; å vite, informere og beskytte. Har følgende begivenheter blitt rapportert, kommentert eller diskutert i norsk presse?

1) Lørdag 29 May inntok hundretusenvis av demonstranter Londons gater i protest mot vaksiner, vaksinepass, masker og lockdowns. Tilsvarende demonstrasjoner fant sted i Berlin og i andre Europeiske byer. Disse protestene har fortsatt i Juni.

2) Danmark har nettopp blokkert Bitchute, en usensurert konkurrent til gjennomsensurerte Youtube.

3) En av grunnleggerne av Moderna og mannen bak mRNA-teknologien har nå offentlig bekreftet at mRNA-vaksinene «are shedding»; altså at spike-proteinet sprer seg fra vaksinerte til ikke-vaksinerte.

4) Journalistene Jeremy Loffredo og Whitney Webb kan avsløre i en omfattende artikkel at Adian Hill og Sarah Gilbert, forskerne bak Oxford-AstraZeneca’s vektor-vaksine, har lange og sterke forbindelser til The Welcome Trust og til The Galton Institute, to betydelige representanter for eugenics-miljøet i UK.

5) Spørsmål rundt opprinnelsen til Covid-19 viruset, og spørsmål rundt hvorvidt viruset er gen-modifisert, eksploderer nå i Amerikanske og internasjonale medier. Det er allerede avslørt at opp mot 100 millioner offentlige dollar er donert til EcoHealth Alliance, men det er enda ikke avslørt hvor store beløp som har funnet veien til «gain-of-function»-forskning ved Wuhan Institute of Virology (WIV). Det har helt siden utbruddet foregått mye bak kulissene, men mange spørsmål er fremdeles ubesvarte.

6) Anthony Fauci’s frigitte, dog sterkt sladdede, eposter fra C19-perioden avslører at det rundt månedsskifte januar/februar 2020, ble iverksatt en cover-up operasjon for å skjule ny forskning som indikerte at C19-viruset var genetisk manipulert. De involverte i cover-up operasjonen var representanter for WHO, NIH, NIAID, CDC, EcoHealth Alliance og ikke minst The Wellcome Trust, organisasjonen som er så sterkt knyttet til eugenics-miljøet i UK og til AstraZeneca-vaksinen.

7) Epostene fra denne perioden avslører også at det helt klart har pågått «gain-of-function» forskning på Corona-virus ved WIV siden 2014, og at denne forskningen har blitt bestilt og betalt gjennom NIH-systemet med EcoHealth Alliance som mellomledd. USA og Fauci har beviselig vært involvert i gain-of-function forskning i mange år, kanskje i mer enn 20 år.

8) Samtlige organisasjoner nevnt ovenfor, har mottatt til dels store pengesummer fra Bill & Melinda Gates Foundation. WHO 4,300,000,000 USD, NIH 250,000,000 USD, NIAID 20,000,000 USD, CDC 52,000,000 USD, EcoHealth Alliance 1,500,000 USD og The Welcome Trust 639,000 USD. Tallene her er omtrentlige, men kan sjekkes i lenken over.

9) I EU og USA har rundt 20,000 mennesker dødd etter vaksinering så langt. Flere tusen er sannsynligvis skadet for livet og antall rapporterte «adverse events», nærmer seg 1,8 millioner.

11) Polske helse-myndigheter rapporterer nå at vaksinerte som blir smittet av C19 har dobbelt så høy risiko for å dø enn ikke-vaksinerte.

12) Spanske og Russiske medier rapporterer at enkelte flyselskaper nå anbefaler vaksinerte å ikke reise på grunn av faren for blodpropper.

13) Hvert år i Norge dør det i snitt 900 mennesker av vanlig influensa. Det er målt over en periode på 40 uker. I sesongen 2016/17 tok influensa livet av 1,700. Ingen tiltak ble iverksatt annet enn rundt 1 million influensa-vaksiner. I Norge gikk livet som normalt. Det første Covid-19 tilfellet i Norge ble registrert 5 Mars 2020, det første C19-relaterte dødsfallet 12 Mars 2020. Siden den tid, over en periode på 15 måneder (65 uker), har 789 personer mistet livet med C19 smitte i kroppen. I samme periode er det registrert 4 influensatilfeller i landet, 1 bekreftet og 3 mistenkte. Ingen har dødd.

14) «Biodistribution»-forskning gjennomført i Japan har vist at spike-proteinet i mRNA-vaksinene sprer seg i kroppen gjennom blodårene, bryter seg gjennom årene og hoper seg opp i hjernen, i ryggmarken, i beinmargen og i organer som lever, nyrer og andre.

15) Dr. Bryam Bridle er svært bekymret over funnene gjort i Japan, da spredning av spike-proteinet i dyreforsøk har gitt betydelige skader i ulike organer. Han mener alle problemene mange nå opplever med blodpropper, blødninger, hjerteproblemer, nevrologiske skader etc, skyldes spredning av spike-proteinet. Virolog Bridle advarer på det sterkeste mot langtids-effektene.

16) Canada har innført svært strenge Covid-19 tiltak, deriblant streng sensur rundt alt som har med C19 og vaksinene å gjøre. Nå har tusenvis av Canadiske leger fått nok.

17) Dr. Peter McCullough mener at hele denne saken aldri har handlet om Covid-19, men om vaksinene. Dr. McCullough er også svært uroet (fra ca. 15:00) over at spike-proteinet sprer seg i hele kroppen og hoper seg opp i organer, hjerne og marg.

18) Nøye analyse av data fra rapportering av «adverse effects» etter Covid-19 vaksinering i USA, indikerer at rapporteringen enten henger etter, blir holdt tilbake, eller blir bevisst under-rapportert.

19) Covid-19 vaksinen fra Moderna inneholder kjemikalien SM-102. Ifølge Cayman Chemical Company som produserer SM-102, er kjemikalien dødelig ved hudkontakt og vil ved lengre eksponering medføre skader på sentralnervesystemet, nyrer, lever og det respiratoriske systemet. SM-102 kan medføre kreft og skader på foster. SM-102 må ikke brukes på dyr eller mennesker.

20) Den høyt dekorerte og internasjonalt respekterte Dr. Astrid Stückelberger, står nå frem som «WHO varsler» og knytter trådene fra målet om befolkningsreduksjon og total global kontroll til Covid-19, mRNA-vaksiner og vaksinepass.

Alle med ansvar for andre, har en moralsk plikt til å ta vare på og beskytte dem man har ansvar for. Det inkluderer plikten til å søke og dele relevant og viktig informasjon, selv om slik informasjon kan være opprørende for dem som.

21) Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA vaksinen, advarer nå på det sterkeste mot vaksinen. Ingen av vaksineprodusentene var klar over at spike-proteinet ville spre seg i kroppen, alt handlet om å få dette på markedet så fort som mulig uten grundig og langvarig testing. Resultatet er allerede katastrofalt og kan bli mange ganger verre. Intervjuet er på over 3 timer, så vedlagt 2 kortere versjoner:

Når krysses skillelinjen mellom bevisst taushet og forbrytelse?

 

Kilder:
1.
https://www.theguardian.com/world/2021/may/29/anti-vaccine-passport-protesters-occupy-westfield-mall-in-london

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/08/protests-against-vaccine-passports.aspx

2.
https://www.reddit.com/r/thehatedone/comments/nq91ie/bitchute_is_blocked_in_denmark_because_covid19/

3.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/founder-of-moderna-canceled-by-twitter-for-confirming-truth/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=RSS

4.
https://stateofthenation.co/?p=54288

5.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9652287/The-Pentagon-funneled-39million-charity-funded-Wuhan-lab.html
https://www.youtube.com/watch?v=yLrsMMQ8xLM
https://www.zerohedge.com/covid-19/lab-leak-theory-investigating-faucis-covid-can-worms

6.
https://www.youtube.com/watch?v=DNxoVFZwMYw

7.
https://www.bitchute.com/video/0P6hz7r8kqPB/

8.
https://www.gatesfoundation.org

9.
https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance

https://vaers.hhs.gov/

11.
https://thewatchtowers.org/polish-ministry-of-health-admits-in-a-letter-that-mortality-rate-for-covid-is-twice-higher-among-the-vaxxed/

12.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/vaccinated-people-told-not-to-travel/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=RSS

13.
https://www.fhi.no/contentassets/ba9c22c5ff664a94a2b458fd2b5c348b/pressefrokost_presentasjon_10102018.pdf
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/norway/
https://www.fhi.no/publ/2020/influensasesongen-i-norge-2020-2021-ukerapporter/

14.
https://www.lifesitenews.com/images/pdfs/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

15.
https://www.bitchute.com/video/t5Sl4xCM8Oc1/

16.
https://canadianphysicians.org

17.
https://rumble.com/vhp7y5-full-interview-world-renowned-doctor-blows-lid-off-of-covid-vaccine.html
https://thehighwire.com/videos/pro-vax-doc-i-can-no-longer-recommend-the-vaccine-to-any-individual/

18.
https://www.bitchute.com/video/7UHgFSb7nzfd/

19.
https://infiniteunknown.net/2021/05/18/connecticut-publishes-moderna-covid-vax-ingredients-deadly-poison-sm-102-not-for-human-or-veterinary-use/comment-page-1/

https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf

20.
https://www.astridstuckelberger.com/bio/

https://www.bitchute.com/video/130Y4GNy5sjZ/

 

Likte du artikkelen? Ikke glem å del