Takk for din kommentar

La du akkurat inn en kommentar? Jeg liker deg allerede!

Takk for at du kommenterte på min artikkel – Jeg elsker å få tilbakemeldinger og idéer.

Vennligst merk at kommentaren din venter godkjenning. Det bør ikke ta lang tid før jeg godtar den. Skulle den ikke dukke opp innen 1 dag så ta gjerne kontakt på ida@paleo.no.

Hva nå?

Det hadde vært kjempestas om du har lyst til å melde deg på nyhetsbrevet mitt.

Nyhetsbrevet er en kort e-post med en beskjed når jeg legger ut nye artikler. Som regel aldri mer enn 1-2 e-post i uken. I tillegg får du mitt eksklusive nyhetsbrev én gang i måneden som inneholder mine siste erfaringer og tips innen helse, livsstil og kosthold. Denne sendes kun ut til de på nyhetsbrevet.

Meld deg på her:

Jeg vil aldri (!) dele, gi bort eller misbruke din e-postadresse. For meg er den hellig! Du kan alltid melde deg av når det selv passer deg.

Husk at du også kan ta kontakt med meg på e-post, Facebook, Twitter og Instagram om det er noe 😉

Klem,