Sjokoladekuler

  • Superenkel
  • 1

Disse sjokoladekulene smaker veldig godt som tilbehør til kaffen, ute på tur eller bare når man har lyst på noe godt.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha havregrynene i en blender og kjør til mel. Om du ønsker en glutenfri variant, velger du glutenfrie havregryn.
  2. Tilsett resten av ingrediensene og kjør blenderen til du har en klebrig konsistens. Start med 2 ss kokosolje og tilsett mer om du trenger det.
  3. Trill til kuler og oppbevar i kjøleskap/ fryser. Om du ønsker kan du trille i kokosmasse.

For andre smaker kan du tilsette litt kvernet kaffe, litt vaniljepulver, krydder (test for eksempel med bittelitt nellik, ingefær og kanel for smak av jul).

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del