Røstipoteter med speilegg

  • 10 min
  • 30 min
  • Superenkel
  • 1

Røstipoteter med speilegg

Snadder til frokost! Det kan være lurt å lage flere når du først er i gang. De kan fryses og tas opp til frokost en annen dag. Du kan også bruke søtpotet, og ha gjerne litt revet jordskokk i også.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. 1. Skrell potetene og rasp dem grovt. Ha potetene i en bolle.

  2. 1. Finhakk løken og bland det sammen med potetene, salt og pepper.

  3. 1. Tilsett olje eller smør i en stekepanne. Lag en bolle i hånden og legg den i stekepannen. Bruk en stekespade og press forsiktig til du har jevne og runder kaker.

  4. Lag nye til det ikke er mer røre igjen. Stek til de har fått en gylden farge før du snur potetkakene og steker de ferdig på den andre siden.

  5. Sett ovnen på 180 C. Ha spekeskinken på et bakepapirkledd stekebrett og la de steke i ca. 2 minutter. Du kan også steke dem på pannen.

  6. Stek så eggene i stekepannen. Legg en røstikake på tallerken. Ha over stekt egg og topp med sprøstekt spekeskinke eller bacon. Pynt gjerne med tomat, salat og agurk.

Røstipoteter til frokost

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del