Rødbetecarpaccio

  • Superenkel
  • 1

Her har dere oppskrift på en rødbetecarpaccio gjestene på forrige selpleiedag skrøt uhemma av.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bak rødbete i ovn, eller kok i kjele til de fortsatt er litt harde i midten.
  2. Skrell rødbet mens de enda er varme, og skjær dem i skiver. Bruk en mandolin om du har.
  3. Fordel rødbeteskivene på et stort fat.
  4. Bland honning, eddik og olje i et glass og smak til med salt og pepper. Hell dressingen jevnt over rødbetene.
  5. Smuldre fetaosten og fordel den over rødbeteskivene.
  6. Hakk hasselnøttene. Du må gjerne riste dem i en varm panne først.
  7. Dryss nøtter og hakka mynteblader over til slutt.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del