Rødbetecarpaccio
Her har dere oppskrift på en rødbetecarpaccio gjestene på forrige selpleiedag skrøt uhemma av.
Ingredienser
Slik gjør du det
- Bak rødbete i ovn, eller kok i kjele til de fortsatt er litt harde i midten.
- Skrell rødbet mens de enda er varme, og skjær dem i skiver. Bruk en mandolin om du har.
- Fordel rødbeteskivene på et stort fat.
- Bland honning, eddik og olje i et glass og smak til med salt og pepper. Hell dressingen jevnt over rødbetene.
- Smuldre fetaosten og fordel den over rødbeteskivene.
- Hakk hasselnøttene. Du må gjerne riste dem i en varm panne først.
- Dryss nøtter og hakka mynteblader over til slutt.
Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!