Pepra mango- og ananassalat

  • 1

Nydelig frisk salat som dere også kan servere til stekt fisk, fiskekaker og kjøttburgere.

½ ananas
1 mango
½ sjalottløk
1–2 ss finrevet ingefær
½ ts mineralsalt
½ ts rød pepper
½ ts svart pepper (gjerne villpepper)
2 ss kaldpresset olivenolje
1 ss god eddik eller saft av sitron

Margit Vea - Sett smak på grillmaten - Del 2

Slik gjør du:

Rens og skjær ananas og mango i mindre terninger. Ha det i en bolle.
Finhakk løken og ha det over frukten.
Finriv ingefær og ha det i salaten.
Knus pepperen i en morter om du har det.
Ha salt og pepper over salaten.
Hell over olje og eddik til slutt.

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del