Frisk og sødmefyll gluten- og melkefri kake til påsken
Frisk og sødmefyll kake uten melk og mel.
Ingredienser
Slik gjør du det
- Varm ovnen til 175 grader. Kjør valnøtter i matprossor eller blender.
- Ha i melis og bland godt.
- Pisk myk marengs av egg og sukker og vend den forsiktig i valnøtt- og melisblandingen.
- Hell alt i en rund form på ca. 24 cm, og stek bunnen midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Kakefyll/toppings
Ingredienser
Slik gjør du det
- Bløtlegg cachewnøttene i ca. 2 timer. Sil av vannet og ha dem i en blender eller annen kjøkkenmaskin. Kjør maskinen til nøttene er finmalte.
- Tilsett resten av ingrediensene og kjør maskinen til det blir en jevn og luftig krem. Smak på kremen om den er søt nok.
- Tilsett mer honning om det trengs.
- Fordel kremen over kakebunnen og sett kaken i frysen. Pynt med mango skåret i små terninger.
Her på vårt onlinekurs kan du ser hvordan denne kaken lages, og mye mer:

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!