Nøttebrød uten melk og korn
Dette smakfulle brødet er perfekt for deg som ikke kan spise melkeprodukter og/eller gluten. Brødet inneholder blant annet verdifullt fett fra både nøtter, egg og frø.
Ingredienser
Slik gjør du det
- Ha nøtter og frø i en bolle sammen med vannkefir eller vann. Hvis du har tid, kan du la det stå og "spire" i noen timer, ev. natten over.
- Tilsett olje og rør inn eggene.
- Hell massen i en smurt brødform (jeg brukte kokosfett), eller bruk bakepapir.
- Stek brødet i ovnen på midterste rille på 175 grader i 50–60 minutter.
- Avkjøl brødet i formen. Det er mye fett i brødet, så la det stå i kjøleskapet til det er oppspist.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!