Nøttebrød uten melk og korn

  • 20 min
  • 70 min
  • Superenkel
  • 1

Dette smakfulle brødet er perfekt for deg som ikke kan spise melkeprodukter og/eller gluten. Brødet inneholder blant annet verdifullt fett fra både nøtter, egg og frø.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha nøtter og frø i en bolle sammen med vannkefir eller vann. Hvis du har tid, kan du la det stå og "spire" i noen timer, ev. natten over.
  2. Tilsett olje og rør inn eggene.
  3. Hell massen i en smurt brødform (jeg brukte kokosfett), eller bruk bakepapir.
  4. Stek brødet i ovnen på midterste rille på 175 grader i 50–60 minutter.
  5. Avkjøl brødet i formen. Det er mye fett i brødet, så la det stå i kjøleskapet til det er oppspist.
Velg de nøtter og frø du liker best.

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del