Kokoskarameller

  • Superenkel
  • 1

Lag gjerne en dobbel porsjon, for disse forsvinner fort... Disse er fine å gi i julepressang.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha sukker, kokosmelk eller fløte og smør i en kjele på middel varme til sukkeret har smeltet.
  2. Rør hele tiden til massen tykner. Skru ned varmen om det bobler mye. Vær forsiktig så du ikke brenner deg.
  3. Ha i kokosmasse og bland alt godt sammen.
  4. Hell røren over på et lite fat med kant, eller en ildfast form.
  5. Avkjøl og skjær i passe store biter.

Dere finner mange flere gode oppskrifter på julegodt i julehefte vårt som kan bestilles i PDF her 🙂 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del