Kald blomkålsuppe
Enkelt, kjapt og praktisk lunsjmat ute i det fri.
½ blomkål
1 eple
½ agurk
1 liten løk
1 fedd hvitløk
3 dl eplemost
3 ss olivenolje
3 ss rømme eller 1/2 dl melk
½ ts mineralsalt
¼ ts pepper
Slik gjør du:
- Del blomkålen i butikken, og fjern stilken.
- Skrell eplet, fjern kjernehusene og skjær eplene i båter.
- Skrell agurken og skjær den i biter.
- Skrell løken og skjær den i terninger.
- Ha ingrediensene i en blender, og ha også i eplemost, olivneolje, rømme, salt og pepper.
- Kjør maskinen til alt blir most og godt blandet.
- Suppen blir ikke helt glatt på grunn av blomkålen.
- La suppen trekke i kjøleskapet i noen timer. Tilsett mer eplemost hvis du vil ha den tynnere.
Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!