Grønn ertedipp

  • 1

Det er høysesong for torsk og skrei. Finner du en pose med frosne selskapserter i fryseboksen, kan du lage en frisk ertermos som passer godt til både kokt og stekt torsk eller skrei. Dippen er også god til grillmat, kokt mat og som saus eller dipp til grønnsaker.

 

½ sjalottløk

100 g grønne erter (frosne eller ferske)

1–2 ss rømme

½ ss eplesidereddik eller 1 ss saft av sitron

¼ ts mineralsalt

 

Slik gjør du:

  1. Skrell og hakk sjalottløken.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og mos med stavmikser, eller bruk matprosessor og mos til blandingen blir myk og kremet.
  3. Ha i litt mer salt hvis nødvendig.

 

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del