Grillspidd med kjøtt
Jeg pleier å kjøpe hel kylling av god kvalitet når vi griller. Jeg skjærer av bryst, lår og vinger, og koker så deilig kraft på skroget.
Krydder til okse og lam:
Ingredienser
Mariande til kylling:
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Vask kjøttet godt og tørk det med tørkepapir.
-
Skjær kjøttet i passe store terninger som passer å træ på grillspidd. Vask deg godt på hendene.
-
Bland ingrediensene til marinaden sammen i en bolle eller i en plastikkpose og ha i kjøttet. La det ligge i marinaden i ca. 30 minutter eller mer.
-
Pensle spiddet med olje før du legger det på grillen. Tørk av overflødig marinade.
-
Hvis du ikke skal grille kjøttet, kan du legge det på bakepapir på steikeplate og steke det i ovnen i ca.15 minutter på 200 grader – til de er gjennomstekt.
Vær nøye med hygienen! Det er viktig å ha rene hender og rent utstyr når du jobber med kylling.


Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!