Fruktspidd med dipp
Deilig dessert dere kan ha med på tur! Sjokoladedippen kan dere varme i en liten kjele på grillen.
Når dere lager fruktspyd, kan dere velge akkurat den frukten dere vil ha. Her har dere noen forslag:
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Skjær frukten opp i passe store terninger og tre dem på grillspyd.
Hvis dere skal grille fruktspyd, kan dere pensel frukten med litt honning før de grilles.
Sjokoladedipp
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Smelt finhakket sjokolade i kremfløten over vannbad. Temperaturen må aldri komme over 50 grader, så pass på og rør god til sjokoladen er smeltet. Sjokoladen blir ødelagt når den blir for varm.
-
Snitt vaniljestangen, og skrap ut frøene. Ha det i sausen sammen med en klype salt og la det stå og godfjøre seg litt.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!