Frossen frukt med sjokolade
Superenkel hverdagsdessert som gjør dagen din enda gladere!
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Skrell bananenen og del dem i to. Skrell ananasen og del den i passe store biter.
-
Legg frukten på et fat og sett det i fryseboksen. La det stå et par timer.
-
Knekk sjokoladen og ha den i en liten kjele sammen med kokosfettet. Smelt sjokoladen på svak varme ved å sette kjelen på varmeplaten. Temperaturen må aldri komme over 50 grader. Rør godt til sjokoladen er smeltet.
-
dypp de frosne fruktbitene en etter en i sjokoladen.
Ønsker du å dekke hele frukten med sjokolade, kan du tre bitetene på en pinne. Andre frukter som mango, kiwi og jordbær er også godt.
Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!