Frossen frukt med sjokolade

  • Superenkel
  • 1

Superenkel hverdagsdessert som gjør dagen din enda gladere!

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Skrell bananenen og del dem i to. Skrell ananasen og del den i passe store biter.

  2. Legg frukten på et fat og sett det i fryseboksen. La det stå et par timer.

  3. Knekk sjokoladen og ha den i en liten kjele sammen med kokosfettet. Smelt sjokoladen på svak varme ved å sette kjelen på varmeplaten. Temperaturen må aldri komme over 50 grader. Rør godt til sjokoladen er smeltet.

  4. dypp de frosne fruktbitene en etter en i sjokoladen.

Ønsker du å dekke hele frukten med sjokolade, kan du tre bitetene på en pinne. Andre frukter som mango, kiwi og jordbær er også godt.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del