Eplepai med mandelbunn
Denne paien er laget med mandelmel og inneholder ikke gluten.
Ingredienser
Slik gjør du det
-
Rør sammen alle ingrediensene til paibunnen. Pakk det inn i matpapir og la det stå en liten stund i kjøleskapet.
5 min -
Skjær eplene i båter, ha dem i en bolle og ha over lønnesirup, kokosfett eller smør og sitron.
5 min -
Grovhakk nøttene.
2 min -
Ta ut deigen og skjær skiver som du legger tett i paiformen. Trykk det jevnt utover, også oppover kantene.
8 min -
Legg fyllet jevnt over og hell over sammenpiskede egg og fløte hvis du ønsker det.
-
Dryss over nøtter og kanel til slutt.
-
Stek paien midt i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter.
-
Server med rømme eller is.
Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!