Eplepai med mandelbunn

  • 20 min
  • 50 min
  • Enkel
  • 6

Denne paien er laget med mandelmel og inneholder ikke gluten.

Ingredienser

Bunn

Fyll

Slik gjør du det

  1. Rør sammen alle ingrediensene til paibunnen. Pakk det inn i matpapir og la det stå en liten stund i kjøleskapet.

    5 min
  2. Skjær eplene i båter, ha dem i en bolle og ha over lønnesirup, kokosfett eller smør og sitron.

    5 min
  3. Grovhakk nøttene.

    2 min
  4. Ta ut deigen og skjær skiver som du legger tett i paiformen. Trykk det jevnt utover, også oppover kantene.

    8 min
  5. Legg fyllet jevnt over og hell over sammenpiskede egg og fløte hvis du ønsker det.

  6. Dryss over nøtter og kanel til slutt.

  7. Stek paien midt i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter.

  8. Server med rømme eller is.

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del