Bønne- og gulrotdipp til fredagskosen

  • 15 min
  • 15 min
  • Superenkel
  • 1

Denne dippen er helt nydelig til rå grønnsaker, men jeg kan røpe den er supergod til salt chips også...

Kjøpt gjerne tørka bønner eller erter og la dem ligge i vann natten gjennom før du koker dem møre. Du kan koke større porsjoner og fryse ned det du ikke bruker til en senere anledning.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Skyll bønnene og kikertene i en sil.
  2. Ha alle ingrediensene til dippen i en blender eller bruk stavmikser. Mos til mosen får en kremet konsistens.
  3. Smak på mosen om du trenger å tilsette mer salt og pepper.

Få 25% rabatt når du handler hos Økoland, bruk rabattkode MV25

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del