Banankjeks

  • 10 min
  • 20 min
  • Enkel
  • 6

Dette er kjeksen for deg som ikke kan ha verken mel eller melk. Lite sukker og mye krydder som får sansene til å komme i julestemning. De passer derfor godt til jul!

Det gjør ingen ting om du mangler et krydder eller to. Bruk det du har, og det er lov å teste ut litt. Mangler du noen, kan du bestille krydder hos Økoland.no og Villpepper.no.

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 180 grader

  2. Bland sammen kokosfett og alt det tørre i en bolle.

  3. Mos bananene og bland det sammen med resten av ingrediensene. Deigen skal være ganske fast, skal ikke "flyte" utover. Tilsett mer moste valnøtter, havre eller chiafrø om deigen er for bløt.

  4. Legg en spiseskje med deig på et stekebrett dekket med bakepapir.

  5. Stek kjeksen i 10–15 minutter til de er gjennomstekt.

 

 

Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.

Velbekomme!

Likte du oppskriften? Ikke glem å del