Bakt fisk i saus
Barn elsker saus. Her kan dere kan velge om dere vil ha en smak av "ketchup" eller karri.
Ingredienser
Slik gjør du det
- Smelt smøret i en kjele og tilsett mel mens dere visper godt.
- Tilsett melk og fløte gradvis for å unngå klumper.
- Ha salt og ev. ketchup eller karri i den hvite sausen. La sausen putre på svak varme i ca. 3 minutter. Pass på at den ikke svir seg.
- Rør inn eggeplomme til slutt.
- Smør en ildfast form med smør.
- Hakk purre eller løk og ha det i formen, stør salt og ev. pepper på fisken og legg fisken over. Hvis dere har beholdt skinnet på, legger dere fisken på med skinnsiden opp.
- Stek fisken først midt i ovnen ved 200°C i 30 minutter. Ta av skinnet før servering. Dere kan også drysse over ost og steke videre i noen minutter til osten er smeltet.
Del din matglede i kommentarfeltet nedenfor :) Bli med på å gjøre oppskriftene enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring.
Velbekomme!