Om Margit Vea

Om Margit Vea

Vea er en aktiv samfunnsdebattant, forfatter og formidler av kosthold og helse. Hun har over 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere bøker. Margit var i flere år fast spaltist i Aftenposten Junior og har laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».

Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.

Utdannelse og arbeidserfaring

Margit har master i Helsefremmende arbeid fra Høyskolen i Sør-øst Norge, er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag fra Stabekk Høgskole (nå høyskolen i Akershus), og har undervist en rekke år. Siden 2011 har hun vært gjesteforeleser for Mat- og helse studenter på Universitetet i Stavanger, og er også gjesteforeleser i andre sammenhenger.

Margit Vea har hatt utallige kurs og foredrager for nybakte foreldre, barnehager, helsesektoren, skoler, organisasjoner og andre.

Margit Vea har tre sønner, og bor på Karmøy.

Margit drev firma Margit Vea AS  fra 2014 – 2022. Visjonen var å skape begeistring og engasjement for matlaging og levende, naturlige råvarer. Maten vi har på tallerkenen skal gjenspeile respekt for miljø, dyr og mennesker. Selskapet ønsket å bidra til en bærekraftig utvikling som tar vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å dekke sine.

Margit Vea AS hadde kursholdere over hele landet som sørget for at stadig flere mennesker fikk økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder. Dette gir forbrukerne større forbrukermakt, og bedre stand til å ta ansvar for egen helse. Margit Vea vil være veileder for forbrukerne, og kjennetegnes derfor med sterke og tydelige verdier.

Her finner du en oversikt over kursholdere som har gått på kurs hos Margit Vea.

e-post: margit@margitvea.no
mobil: 48259233

 

Vil du støtte arbeidet mitt, eller hatt nytte av noe du leser på bloggen og vil støtte av den grunn?

Vips: 792562