Råvarer og retter som bygger et sterkt immunforsvar

kr 390

Det beste forsvar mot sykdom er en sunn tarmflora og et friskt immunforsvar. Prebiotisk mat, mat mikroorganismene våre i tarmen trenger, er sentralt i dette kurset hvor jeg demonstrerer mine beste salater, dressinger pakket med næring, småretter, kraft og drikke.

 

Beskrivelse

Kursopptaket ligger ute i en lukket gruppe på facebook hvor du også kan laste ned to kurshefter med oppskrifter og tips: Mat som bygger et sterkt immunforsvar, og Te fra helsefremmende urter. Du har se opptaket når du ønsker, og hvor mange ganger du har behov for. Du har også mulighet til å stille spørsmål i gruppen.  Vi deler også aktuelle linker og tips i denne gruppen.

Kunnskap om mat og kosthold og ferdigheter i matlaging kan gi bedre fysisk og psykisk helse.

Trenger du inspirasjon og tips til å lage mat med optimalt innhold av viktige næringsstoffer, samt lære hvorfor disse næringsstoffene er viktige for kroppen din? Da er dette kurset noe for deg. Prebiotisk mat, som mikroorganismene våre i tarmen, er sentralt i dette kurset hvor jeg demonstrerer mine beste salater, dressinger pakket med næring, småretter, kraft og drikke.

Kursholder: Margit Vea

Pris: 350, –