Beskrivelse
På dette kurset vil du være med å lage nydelig julesnop, blodsukkervennlig og godt for små og store kropper. Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken! I løpet av disse timene vil du fylle hyller og skap med deilig julekonfekt. I forkant av kurset vil du få tilsendt liste med ingredienser og utstyr.
Du får blant annet oppskrifter på (og vi lager et lite utvalg av dette på kurset):
- Snickerskonfekt
- Appelsinsjokolade
- Gelegodteri farget med naturlige farger
- Rå pepperkakekuler
- Varmende juledrikker
- Karameller
- Marsipan
- Granola
- Popcorn-snømenn med sjokolade
- Rå lussekatt-kake
Kurset holdes i en lukket facebook gruppe og er tilgjengelig ut året. Du har da muligheten til å delta på kurset fra din egen stue, stille spørsmål underveis, se opptakene når det passer eller om igjen i løpet av ukene gruppen eksisterer.
På kurset lager vi mat sammen, på hvert vårt kjøkken! I forkant av kurset vil du få tilsendt liste med ingredienser og utstyr. Flott oppskriftshefte følger med.
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen