Fermentert mat og drikke, live-kurs våren 2021

kr 420

Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha. Du vil få tilsendt kefirkorn og scooby når du har kjøpt kurset.

Beskrivelse

Live-kurset ligger i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i et par måneder etter endt kurs. Gode muligheter for å stille spørsmål både underveis og etter endt kurs. Du kan også se kurset i etterkant eller om igjen, ettersom at live-sendingen blir lagret i gruppa.

Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset slik at du kommer i gang allerede samme kveld! Du får laste ned oppskriftshefte og vi legger ut en ingrediensliste i forkant. Man behøver ikke mye utstyr. 3 store glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med.
En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.

Pris: 390, –
Kursholder: Margit Vea