,

Babymatklubb, hele landet

kr 950

Ved innmelding betaler du et engangsbeløp på 950, – kr, dette inkluderer: 

Margit Vea babymatklubb blir en klubb der vi deler av vår erfaring og kunnskap som er samlet opp gjennom over 20 år.

 

Beskrivelse

Margit Vea har skreve tre babymatbøker, den første kom ut i 2019. I babymatklubben deler vi 20 års babymaterfaring. Via klubben vil du månedlige e-post med tips, oppskrifter og artikler tilpasset babyens alder, samt tilgang til en episode av TV-serien «Hjemmelaget babymat» som tidligere har gått på Matkanalen.TV.

Du får også medlemskap i vår  egen facebookgruppe for medlemmer i  babymatklubben, hvor  Mette Kahrs Dykesteen (kursholder og kurskoordinator) og Margit Vea gir livesendinger og svarer på det du måtte lure på. Dette blir også et forum hvor du kan dele erfaringer, tips og oppskrifter med andre medlemmer.

Vi kommer også til å legge ut video med gode informasjon, oppskrifter og tips.

Etter påmelding får du en velkomstpakke i posten. Du betaler et engangsbeløp på 950,- for medlemsskapet.

Vi håper et medlemskap i Margit Vea babymatklubb gjør det enklere å velge hjemmelaget babymat. Det er mye bra å lese i bøker og det er flust med gode forslag på internett og instagram, men så passer det ikke alltid helt med alderen til den lille.

Når man så trenger informasjonen, er det for lengst glemt. Derfor vil den månedlige e-posten du får være tilpasset babyens alder. I e-posten vil du få tips og oppskrifter som passer den neste måneden, hva vi anbefaler å fokusere på, og mye mer.

Dette får du i Margit Vea babymatklubb:

Ved bestilling så legger du inn barnets fornavn, kjønn og fødselsdato, slik at vi kan tilpasse de månedlige tipsene til ditt barn.

Du betaler et engangsbeløp på 950,- for å være medlem, her er det ingen månedlig kostnad.