Babymatklubb, hele landet

kr 1.250

Vi lanserer en nyhet for deg som er gravid eller har en liten baby. Dette har vi jobbet med lenge og gleder oss til å dele med dere! Margit Vea babymatklubb blir en klubb der vi deler av vår erfaring og kunnskap som er samlet opp gjennom over 20 år.

Beskrivelse

Vi erfarer at foreldre har mange spørsmål når poden skal gå over til fast føde.

Via klubben vil dere hver måned få en e-post med tips, oppskrifter og artikler tilpasset babyens alder, samt tilgang til en episode av TV-serien Hjemmelaget babymat som tidligere har gått på Matkanalen.TV. Dere får også medlemskap i vår  egen facebookgruppe for medlemmer i  babymatklubben, der Mette Kahrs Dykesteen (kursholder og kurskoordinator) og Margit Vea svare på det dere måtte lure på. Dette blir også et forum hvor man kan dele erfaringer, tips og oppskrifter med andre medlemmer. Vi kommer også til å legge ut video med gode informasjon, oppskrifter og tips. Etter påmelding får dere en velkomstpakke (verdi 660,-) i posten.

Vi håper et medlemskap i Margit Vea babymatklubb gjør det enklere å velge hjemmelaget babymat. Det er mye bra å lese i bøker og det er flust med gode forslag på internett og instagram, men så passer det ikke alltid helt med alderen til den lille. Når man så trenger informasjonen, er det for lengst glemt. Derfor vil den månedlige e-posten du får være tilpasset babyens alder. I e-posten vil du få tips og oppskrifter som passer den neste måneden, hva vi anbefaler å fokusere på, og mye mer.

>Dette får du i Margit Vea babymatklubb:

Første utsendelse 20. februar.

Ved bestilling så legger du inn barnets fornavn, kjønn og fødselsdato, slik at vi kan tilpasse de månedlige tipsene til ditt barn.