Kraftkokekurs på nett

kr 250

Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt  økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter. Dette kurset ligger i egen facebookgruppe og kan ses når som helst, og hvor mange ganger du vil. Hefte med oppskrifter inkludert i prisen.

Beskrivelse

Kraft er tradisjonsmat som gir mye god næring og helse, godt for såre mager. Å koke kraft er også bærekraftig, – hele dyret brukes. Det er sunn og billig mat.
I dette nettkurset deler mine beste oppskrifter på gryteretter, supper og sauser. Du får mange tips til hvordan bruke kraft i matlagingen, retter av både kjøtt og fisk.
Hefte med oppskrifter er inkludert i prisen.
Online-kurset vil foregå i en lukket gruppe på facebook. Du har da muligheten til å delta på kurset fra din egen stue, stille spørsmål underveis, se opptaket når det passer eller om igjen i løpet av ukene gruppen eksisterer.