Surdeigsbrød, Tromsø 14.mars

14. mars 2018 - Tromsø - Nordnorge

kr 590

Velkommen til kurs i surdeig, der du får en grundig innføring i spennende teori om hvorfor og hvordan bruke surdeig. Dette er også praktisk rettet så du får selv lage din egen surdeig til brød. Kurset har hovedfokus på surdeigsbrød og rett behandling av kornprodukter, nøtter og frø for å øke næringsopptak og hjelpe fordøyelsen.

9 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til kurs i surdeig, der du får en grundig innføring i spennende teori om hvorfor og hvordan bruke surdeig. Dette er også praktisk rettet så du får selv lage din egen surdeig til brød. Kurset har hovedfokus på surdeigsbrød og rett behandling av kornprodukter, nøtter og frø for å øke næringsopptak og hjelpe fordøyelsen. Du får lære om ulike kornsorter som emmer, enkorn, bygg m.m. Vi baker brød slik de gjorde i gamle dager, som gjør godt for både kroppen (magen) og smakssansen. Det vil også bli tips til godt hjemmelaget pålegg. Ta med deg en bakebolle (i glass eller plast), en sleiv og et gammelt syltetøyglass, og du får med deg en surdeig hjem så du har nystekt brød dagen etter, og en surdeigsstarter til å lage flere brød på.

I dette kurset inngår det smaksprøver, et grundig kurshefte og egen tranflaske. Maks 12 deltakere.

Kursdetaljer

Tidspunkt14/03/2018 - 19:00 - 21:30
LandsdelNordnorge
Sted/byTromsø
AdresseMellomveien 50, 9007 Tromsø
LokasjonSt. Elisabeth hotell og helsehus
Frist for påmelding12/03/2018
Antall plasser12
KursholderKatrine Haugan

Kart