Surdeigsbrød og fermentert drikke, Sunde

14. mars 2018 - Sunde - Vestlandet

kr 590

Her prater vi litt om erfaringer, utfordringer, og svarer på spørsmål dere måtte ha. Dere får også sette deres egen surdeig som dere kan ta med hjem og steke nystekt brød av dagen etter, og deres egen vannkefir. Det blir også noe pålegg.

10 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til et oppfølgingskurs for dere som var på kurs sist!

Her prater vi litt om erfaringer, utfordringer, og svarer på spørsmål dere måtte ha. Dere får også sette deres egen surdeig som dere kan ta med hjem og steke nystekt brød av dagen etter, og deres egen vannkefir. Det blir også noe pålegg.

Ta gjerne med surdeigsstarteren din (eller et nytt glass om du ikke har din lengre), og vannkefirkornene dine. Husk også 1l glass til vannkefir og en bakebolle og sleiv til surdeigen.

Vel møtt alle sammen og bare ta kontakt med meg på mette@margitvea.no om dere har noen spørsmål.

Begrenset med plasser på dette kurset.

Kursdetaljer

Tidspunkt14/03/2018 - 16:30 - 18:30
LandsdelVestlandet
Sted/bySunde
AdresseSolbakken 9
LokasjonBergslagen
Frist for påmelding10/03/2018
Antall plasser15
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart