God mat for tarmen, Bergen

15. august 2019 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til en teorikveld om god mat for tarmen på Skjold Helsehus. Vi går gjennom mat som kan bygge en god tarmhelse, og hva man bør unngå.

15 plasser igjen

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 690, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte og medlemskap i facebookgruppen «Oppskrift på en bedre tarmhelse».
Denne kvelden blir det stort sett teori. Om du ønsker å være med å fermentere dine egne grønnsaker, kan du også være med 28.08. Du får da rabattert pris og betaler totalt 1200,- for begge kveldene. Send meg en mail (mette@margitvea.no) om du ønsker dette alternativet. For mer informasjon om kursdag om fermenterte grønnsaker kan du se her: https://margitvea.no/butikk/kurs/kveldskurs-i-fermentering-bergen/
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen

Kursdetaljer

Tidspunkt15/08/2019 - 19:15 - 20:45
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding13/08/2019
Antall plasser16
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart