Restarte tarmhelse, immunforsvar og energi med naturlig mat

3 dagers kurs - Mars 2019 - Stavanger - Vestlandet

kr 1.900

Vi opplever at mange synes det er vanskelig å komme i gang med kraftkoking, fermentering av mat og drikke, eller rett og slett lage mer mat fra grunnen av, ofte uten gluten og melk. Vi går grundig inn i hvordan opparbeide seg et godt immunforsvar og god tarmhelse med naturlig mat.

6 plasser igjen

Beskrivelse

Kurset starter allerede 28 januar og er over tre kvelder:
1 kursdag.
Mandag 28. januar kl. 19.00-21:30.
Ny start- kraft og kollagen, kefirvann.

2 kursdag.
Onsdag 30 januar kl.19:00-21:30.
Probiotika- Fermentering av grønnsaker og probiotisk mat.

3 kursdag.
Onsdag 20 februar kl. 19:00- 21:30.
Surdeigsbaking og mat som fremmer immunforsvar.

Kurskveldene er en kombinasjon av praktisk matlaging, smaking, og gjennomgang av prosesser og betydning for kroppen.
– Alle setter grønnsaker til fermentering,
– Alle lager sin surdeig til å ta med hjem og steke neste dag. Vi lager også pålegg til brødet.
– Alle lager base for kefirvann og tar med hjem
Målet er at det skal «sitte i hendene».

Dette kurset passer for deg som syns dette er vanskelig, og sliter med f.eks. intoleranser og allergier, og dårlig immunforsvar og som:
– Vil lære mer om hvordan kosthold og helse henger sammen
– Er interessert i kosthold
– Er interessert i fermentering og vil lære mer om dette
– Sliter med fordøyelse, energi og overskudd
– Har kroniske plager
– Astma og allergier
– Hormonelle forstyrrelser

Kursholder Margrete Ytreland
Pris: 1900.-
margrete@margitvea.no
Begrenset antall deltakere til 8.

Kursdetaljer

Tidspunkt04/03/2019 - 19:00 - 21:30
11/03/2019 - 19:00 - 21:30
13/03/2019 - 19:00 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseStøperigata 12
LokasjonMargrete Ytreland
Antall plasser8

Kart