Nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke

6. oktober 2022 - Stavanger - Vestlandet

kr 750

Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.

Ingen ledige plasser

Beskrivelse

Fermenter grønnsaker for måneder fremover! Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset. Du får oppskriftshefte, vannkefirkorn og scooby. Ta med 3 store glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med.
En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.

Kursdetaljer

Tidspunkt06/10/2022 - 18:00 - 20:00
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseKvitsøygata 10. storhaug øst
LokasjonKraftklinikken
Antall plasser15
KursholderMargit Vea

Kart