Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat

28. oktober 2021 - Karmøy - På Nett

kr 420

Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.  Du vil få tilsendt kefirkorn og scooby når du har kjøpt kurset.

Beskrivelse

Online-kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere frem til jul. Gode muligheter for å stille spørsmål både underveis og etter endt kurs. Du kan også se kurset flere ganger i etterkant, ettersom at live-sendingen blir lagret i gruppa.

Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset slik at du kommer i gang allerede samme kveld! Du får laste ned oppskriftshefte og jeg legger ut en ingrediensliste i forkant. Man behøver ikke mye utstyr. 3 store glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med.

En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.

Kefirkorn og scooby sendes i posten etter bestilling. Vannkefirkorna kan du ha i et lite glass, tilsett ca. 1/2 dl vann og 1 ss sukker. Scoobyen har du i et glass sammen med væsken den kom i (kombucha). Du kan ev. tilsette litt ekstra sukkervann eller sukret te hvis det er en stund til du skal bruke den.

 

Kursdetaljer

Tidspunkt28/10/2021 - 19:00 - 20:30
LandsdelPå Nett
Sted/byKarmøy
AdresseVestre Karmøyveg 845
KursholderMargit Vea