Friskere med levende mat, utsatt til høsten 2018

Suldal - Vestlandet

kr 7.900

Vi utsetter dette til høsten da vi er nødt til å ha flere påmeldinger i god tid. Dette er et grundig matkurs som går over en helg på Lakseslottet Lindum ved Suldaslågen i Ryfylke. Et kurs for deg som trenger tett oppfølging når du skal i gang med omlegging av kostholdet.

Er du interessert, kan du sende en e-post til margit@margitvea.no.

Beskrivelse

Vi opplever at mange synes det er vanskelig å komme i gang med kraftkoking, fermentering av mat og drikke, eller rett og slett lage mer mat fra grunnen av, ofte uten gluten og melk. På Lakseslottet Lindum ved Suldaslågen langt inne i Ryfylke, omkranset av storslagen natur, vil vi lage mat sammen, blir kjent med gode råvarer som vi nyter i sosialt felleskap. Vi går grundig inn i hvordan opparbeide seg et godt immunforsvar og god tarmhelse. Du vil få tilbud om en individuell konsultasjon i løpet av helgen, samt mulighet til å gå en tur i de vakre omgivelsene. Det er begrensa med plasser. Du kan melde deg på kurset og få faktura i posten etter jul.

Spørsmål kan sendes til margit@margitvea.no eller mette@margitvea.no. 

Pris for helgen, inkludert overnatting, kost kurs og konsultasjon:
Enmannsrom: 7900, – . Tomannsrom (hvis dere er 2): 7300 per deltaker

Vi kan også sende faktura.

 

Ny start, matkurshelg på lakseslottet i Suldal

 

Kursdetaljer

LandsdelVestlandet
Sted/bySuldal
AdresseSuldalsosen
Frist for påmelding01/03/2018
Antall plasser15

Kart