Matkurs over tre kvelder, Stavanger

3 dagers kurs: Feb - Mar 2018 - Stavanger - Vestlandet

kr 1.900

Vi rydder i tarmen og fyller på med mer energi og god og levende mat. Dette kurset går over tre kvelder. Du får tett oppfølging underveis, og det er begrensa med plass.

Beskrivelse

Snart januar og snart tid for nyttårsforsett for 2018. Vi må si at vi er litt lei av disse nyttårsforsettene, stort sett holder de ikke veldig lenge… Men januar er likevel en fantastisk måned å starte med blanke ark, og innføre nye vaner. På dette kurset skal du sakte men sikkert bli fylt opp med god energi, få smake mange gode, og kanskje nye, smaker. Kroppen skal fylles med næring og hode med kunnskap! Kunnskap er makt, og når du har denne kunnskapen i bunn vil du kunne ta riktige valg for å kunne gjøre maten både smaksrik, næringsrik og magevennlig. Sliter du med fordøyelsen har du kanskje også merket at det er en liten energityv? Forstoppelse eller det motsatte, lite energi, vondter rundt om eller andre plager – her får du kunnskapen og starthjelpen til å ta grep for å bedre dette. Lær hvordan maten påvirker hvordan du føler deg.  Til påsken vil du kanskje føle på enkelte bivirkninger fra alt du har lært, som bedre fordøyelse, færre diffuse plager, mer overskudd, et godt humør, en lettere kropp, eller bare mye mer kunnskap!

1. kveld: fordeler med kraft, hvordan koke god kraft, hva du kan bruke den til m.m. Dere får fermenterte deres enge grønnsaker. Teori om tarmflora, betennelsesdempende mat… 

2. kveld:  fermentert drikke og rensende juicer. Dere får lage deres første sats og får med vannkefirkorn og kombucha med hjem. 

3. kveld: surdeigsbaking, pålegg, tips til middag og dessert (mat uten gluten og melk). Dere får med surdeig med hjem. 

Dager: 8 februar, 22 februar og 1 mars, torsdager på kveldstid: 19.00 – 21.30.
Kursholdere: Margit Vea eller Margrete Ytreland
Pris: 1900,-

Kursdetaljer

Tidspunkt08/02/2018 - 19:00 - 21:30
22/02/2018 - 19:00 - 21:30
01/03/2018 - 19:00 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseSankt Svithunsgate
LokasjonHouse of Movement
Antall plasser15
KursholderMargit Vea

Kart