Matkurs over tre kvelder, Karmøy

3 dagers kurs: Apr - Mai 2018 - Sandve - Vestlandet

kr 1.900

Lær mer om hva som er årsak til sykdom og hva du selv kan gjøre for å fremme egen helse. Dette kurset går over tre kvelder. Du lærer hva som trigger betennelser, hvilket kosthold du skal erstatte det med, hvordan restituere og reparere. Du får oppfølging underveis, og det er begrensa med plass.

Beskrivelse

7. mars får du høre om fordeler med kraft, hvordan koke god kraft, hva du kan bruke den til m.m. Dere får fermenterte deres egne grønnsaker
14. mars: fermentert drikke og juice + litt middag. Dere får vannkefirkorn og kombucha med hjem. Ta med glass (ca. 1/2 liter) med lokk til fermenterte grønnsaker, vannkefir og kombucha.
21. mars: mat uten gluten og melk, surdeigsbaking, litt pålegg, middag og dessert. Dere får med surdeig og en brødeig hjem.
Spørsmål kan sendes på e-post til margit@margitvea.no

1. Fjerne det som trigger

Du skal kvitte seg med ting som påvirker fordøyelsessystemet negativt, for eksempel inflammatorisk mat som kan føre til matoverfølsomhet. Noen trenger også å behandle infeksjoner fra parasitter, gjærsopp eller bakterier.

2. Erstatte

Erstatt et ugunstig kosthold med et optimalt og lav-inflammatorisk kosthold for å oppnå god fordøyelse.

3. Restituere

Tilfør gunstige bakterier (probiotiske bakterier) for å gjenopprette en sunn balanse mellom gode bakterier, samt prebiotisk mat som er mat for de gode tarmbakteriene som allerede er i tarmen.

4. Reparere

Spis mat med høyt innhold av næringsstoffer, gode proteiner, fettsyrer, vitaminer og mineraler som er nødvendige for å hjelpe tarmen med å reparere seg selv.

Alle er forskjellige, og derfor vil alle oppleve ulike resultater.

 

Kursdetaljer

Tidspunkt25/04/2018 - 19:00 - 22:00
02/05/2018 - 19:00 - 22:00
07/05/2018 - 19:00 - 22:00
LandsdelVestlandet
Sted/bySandve
AdresseVestre Karmøyveg 845
LokasjonMargit Vea
Frist for påmelding01/03/2018
Antall plasser10
KursholderMargit Vea

Kart