Matkurs over tre kvelder, Bergen

3 dagers kurs: Feb - Mar 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 1.900

Bli med på en lærerik matreise innom tradisjonsmat som kraft, surdeigsbrød, fermentering og mat og drikke som både kropp, hode og tarm nyter godt av!

Her rydder vi i tarmen og fyller på med energi og god mat! Kurset går over 3 kvelder. Du får tett oppfølging underveis, og det er begrenset med plass. Du kan også velge å gå på kun en eller to av kveldene.

10 plasser igjen

Beskrivelse

Bli med på en lærerik matreise innom tradisjonsmat som kraft, surdeigsbrød, fermentering og mat og drikke som både kropp, hode og tarm nyter godt av!

Her rydder vi i tarmen og fyller på med energi og god mat! Kurset går over 3 kvelder. Du får tett oppfølging underveis, og det er begrenset med plass. Du kan også velge å gå på kun en eller to av kveldene.
 
13.februar: Fordeler med kraft, hvordan koke god kraft, hva du kan bruke den til m.m. Dere får fermenterte deres egne grønnsaker
27.februar: Fermentert drikke og juice + litt middag. Dere får vannkefirkorn med hjem. Ta med glass (ca. 1/2 liter) med lokk til fermenterte grønnsaker, vannkefir og kombucha.
13.mars: Surdeigsbaking, litt pålegg, middag og dessert. Dere får med surdeig og en brøddeig hjem.
 
Pris: 1900,- for alle tre kveldene
Påmelding: på nettsiden margitvea.no, vippse til Margit Vea Bedrift (skriv matkurs over tre kvelder Bergen) eller send e-post til mette@margitvea.no.
 
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen
Ta kontakt på mette@margitvea.no eller 92694822 dersom du har spørsmål.

Kursdetaljer

Tidspunkt13/02/2018 - 18:00 - 20:30
27/02/2018 - 18:00 - 20:30
13/03/2018 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding06/02/2018
Antall plasser12
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart