Mat som bygger sterkt immunforsvar – livekurs

22. oktober 2020 - På Nett

kr 390

Det beste forsvar mot sykdom er et godt og friskt immunforsvar.

På dette kurset deler jeg mine beste råd og oppskrifter på mat som støtter immunforsvaret ditt og gjør godt for helsen. Høstens grønnsaker er i fokus, samt kraft av lam og vilt.

Beskrivelse

Live-kurset vil foregå i en lukket gruppe på facebook. Du har da muligheten til å delta på kurset fra din egen stue, stille spørsmål underveis, samt se opptakene om igjen i løpet av ukene gruppen eksisterer. Vi vil dele aktuelle linker, tips og oppskrifter på siden i perioden kurset foregår.

Kunnskap om mat og kosthold og ferdigheter i matlaging kan gi bedre fysisk og psykisk helse.

Trenger du inspirasjon og tips til å lage mat med optimalt innhold av viktige næringsstoffer, samt lære hvorfor disse næringsstoffene er viktige for kroppen din? På dette kurset vil jeg demonstrere noen salater, småretter, kraft, middagsretter og drikke. Du vil få mange tips til hvordan bruke høstens næringsrike grønnsaker i blant annet salat.

Et oppskriftshefte i pdf fakta og tips inkludert i prisen.

Kurset vil foregå i en lukket gruppe på facebook. Dere kan derfor se kurset om igjen i løpet av de to ukene gruppen eksisterer. Jeg vil også legge inn aktuelle artikler i gruppen, og det blir muligheter for å stille spørsmål.

Kursholder: Margit Vea

Pris: 350, –

Kursdetaljer

Tidspunkt22/10/2020 - 19:00 - 20:00
LandsdelPå Nett
KursholderMargit Vea