Mat og drikke som tarmen liker

3. juli 2018 - Fjell - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære å lage vannkefir, kombucha, fermentere høstens grønnsaker og sette surdeig. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scooby (kombucha).
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.
Kursholder: Signhild Johannesen.

Kursdetaljer

Tidspunkt03/07/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byFjell
AdresseNordre Øyavegen 125
LokasjonUrtemakeriet
Antall plasser12
KursholderSignhild Johannesen

Kart