Mat og drikke som tarmen liker, Sunde

14. mars 2018 - Sunde - Vestlandet

kr 590

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

20 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 590, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Mette Dykesteen
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: mette@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt14/03/2018 - 19:30 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/bySunde
AdresseSolbakken 9 5450 Sunde
LokasjonBergslagen
Frist for påmelding10/03/2018
Antall plasser25
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart