Mat og drikke som tarmen liker, Bergen

22. mai 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 590

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

13 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 590, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Mette Dykesteen
Påmelding under billetter.
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: mette@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt22/05/2018 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseChristian Michelsen gate 6A
LokasjonGlass Thomsen
Frist for påmelding21/05/2018
Antall plasser13
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart