Nydelig mat uten gluten og melk, Bergen 23.mai

23. mai 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 650

Har du intoleranse eller allergi for melk og gluten, kanskje andre kornsorter og råvarer også? På dette kurset får du tips til hvordan du kan lage næringsrik mat ut av rene og ekte råvarer.
Det er mye godt man kan lage uten melk og gluten. På kurset får du tips til hva du kan erstatte glutenholdig mel og melk.

16 plasser igjen

Beskrivelse

Har du intoleranse eller allergi for melk og gluten, kanskje andre kornsorter og råvarer også? På dette kurset får du tips til hvordan du kan lage næringsrik mat ut av rene og ekte råvarer.
Det er mye godt man kan lage uten melk og gluten. På kurset får du tips til hva du kan erstatte glutenholdig mel og melk. Vi kommer til å berøre disse temaene:
– noe teori om intoleranse for melk og gluten og lekk tarm
-plantemelk
– lefser og brød uten melk og gluten
– supper og middager
– dessert
Det blir noe demonstrasjon og flere smaksprøver. Ta med glass om du har lyst å ha med kefirkorn og surdeig med hjem.
Pris: 650,- inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Mette Dykesteen
Påmelding under billetter.
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: mette@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt23/05/2018 - 19:00 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding22/05/2018
Antall plasser16
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart