Mat og drikke som tarmen liker, Bergen 15.mars

15. mars 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 590

16 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 590, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Mette Dykesteen
Påmelding under billetter.
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: mette@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt15/03/2018 - 19:00 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding14/03/2017
Antall plasser16
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart