Mat og drikke som tarmen liker, 29.11 Stavanger

29. november 2018 - Stavanger - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære om vannkefir, kombucha, fermenterte grønnsaker, surdeig og næringsrik kraft.

8 plasser igjen

Beskrivelse

Fermentering er en gammel konserveringsmetode som ivaretar mat og fremmer probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret gir bedre helse.

Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, smaksprøver, vannkefirkorn og surdeigsstarter til å ta med hjem.
Ta med 2 glass med lokk til surdeig og vannkefirkorn. Helst ikke altfor stort.

Også lurt med noe å notere på.

Kursholder: Margrete Ytreland (margrete@margitvea.no)

Kursdetaljer

Tidspunkt29/11/2018 - 19:00 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseStøperigata 12
Frist for påmelding28/11/2018
Antall plasser10

Kart