Mat og drikke, Haugesund

7. februar 2018 - Haugesund - Vestlandet

kr 590

Velkommen til matkurs på økokrambua i Haugesund.
På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen.

Beskrivelse

Vi forteller og viser deg hvordan du lager god kraft, fermenterer mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Du får smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og kanskje vanker det noen kefirkorn og scobyer på deg også.
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby.
Kursholder: Margit Vea

Kursdetaljer

Tidspunkt07/02/2018 - 18:00 - 19:30
LandsdelVestlandet
Sted/byHaugesund
AdresseHaraldsgaten 183
LokasjonØkokrambua
Antall plasser10
KursholderMargit Vea

Kart